Blesk.cz

|
Byly jsme se sestrou v červnu v Toskánsku. Průvodkyni nám dělala Janča a byla milá, ochotná a o památkách nás informovala dostatečně.
Byla jsem v srpnu se synem v Itálii.Průvodkyně Jana byla super,dokáže poradit. O památkách věděla nadstardantně,tímto jí zdravíme a děkujeme.Chystáme se to zopakovat.
CK Wisnar nikdy, bungalovy malé, mokré špinavé, Hotel bez funkční kjlimatizace, Delegát je dle nich nadstandart, Snídaně v hotelu ubohé, delegát neochotný, nikdy víc. Pozor při stížnosti na cokoli u této CK, vše otočí proti vám, že je chcete poškodit a obohatit se na nich atd atd Pryč od nich!!
Jela jsem na poznávací zájezd i z důvodu, že neumím řeč a čekala jsem průvodkyni, která nám vše řekne o památkách poradí nám bude nás vodit jako děti ve školce a skutečnost byla jiná památky jí nezajímali jen jídlo o památkách na internetu se dozvíte více a chcete jít do muzea, paláce, kostela jděte, ale beze mě a lístky si kupte také sami. Průvodkyně Janča by měla dělat úplně něco jiného
Cestovani s Wisnarem rozhodne nedoporucuji.Kemp mel byt primo u more,ale ubytovane jsme byly v kempu ktery byl od more vzdalen 2,8 km.Bungalovy mely byt nove ,byly ale stare a velmi male.Byly jsme ujistovany,ze komunikace za kempem neni frekventovana,opak byl pravdou.Uz nikdy s Wisnarem.
Hana C.
Včera 6.8 2017 jsem se vrátila z poznávacího zájezdu na Francouzskou riviéru, jsem opravdu nadšená, jak z průvodce pana Petra, tak z programu. Velmi čisté ubytování v F1, luxusní autobus, opravdu doporučuji, za málo peněz hodně muziky. Už plánuji další zájezd s touto CK, a všem svým známým ji budu vřele doporučovat
.
Vendula
CK Wisnar
Nádherná dovolená, vědomosti pana průvodce Petra nadprůměrné, excelentní.
Dostatek prostoru pro osobní volno. Hotel F1 čistý, bez jediné chybičky.
Luxusní autobus a řidiči na jedničku.
Doporučuji
Jiřina
Byl jsem s nimi na poznávacím zájezdu do Říma. Měli jsme na bungalovu štěnice. Při reklamaci se nám dostalo výsměchu, že jsme si fotky štěnic snad někde stáhli a byli jsme obviněni, že se chceme obohatit na úkor cestovky. Přitom pan delegát pochytané štěnice i viděl, jen nám to nenapsal nikam na papír. Jsem zvědavý jestli se nakonec reklamace nějak vyřeší.
Proto chci jen varovat, když se vyskytne nějaký problém dávají od toho ruce pryč a obrací to proti Vám a jsou schopni Vás ještě neprávem očerňovat.
Velmi neseriozní jednání pana ing Miroslava Wisnara
Tuto CK nedoporučuji, ubohé ubytování, otřesný přístup, arogantní přístup, delegát Adam naprosto pšíšerný, neochotný, více lidí si stěžovalo a všem jen vyhrožují soudem, nedoporučuji v žádném případě.