A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z

Diskuze

Původní dotaz

MTMtour recenze cestovní kanceláře

| Monika6
Monika6
S MTM cestovkou bych už nikdy na dovolenou neletěla. Naprostá nespokojenost v řešení jakýchkoliv problémů, kterých bohužel nebylo málo,,,počínaje ubytování, které neodpovídalo ceně ani kvalitě, neschopnost cokoli vyřídit s hotelem o nápravě způsobených problémů. Když to tak shrnu tak pro nás jedna z nejdražších a nejhorších dovolených. Cestovku MTMtour pro příjemně strávenou dovolenou nedoporučuji,,,
Poslední reakce
Velikost písma
+
+
+
Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Neregistrovaný uživatel
19.11.2019 18:18 193.164.219.***
Re: Starigrad/Paklenica, červenec 2019, MTM tour 

Taktéž jsem byla s dětmi.Byli jsme velice spokojený.Doprava super, stany byli čisté, celkově velká spokojenost. Delegátka Darca byla milá ochotna. Příští rok pojedeme znova.

Neregistrovaný uživatel
16.09.2019 21:58 62.240.162.***
Re: Zájezd kemp Paklenica 10.8.-19.8.2018 

Vloni jsem trávila se šestiletou dcerou a kamarádkou dovolenou ve stanu této CK v kempu Paklenica. Byla to ta nejotřesnější dovolená, kterou jsem kdy zažila, a že máme procestováno hodně stanových přímořských kempů. Stany této CK jsou lidsky velice nedůstojné, nejenže jsou velice malé, takže do stanu pro čtyři lidi jsme se my tři sotva vtěsnaly, jsou také špinavé a smradlavé, takže se dceři ze zápachu dělalo nevolno, matrace jsou tak krátké, že se na ně dospělý člověk téměř nevejde a úložné prostory ani nekomentuji. Stropy ložniček nám v noci samovolně padaly na hlavy!!! Otřes!!!Paní delegátka Darinka je sice milá a ochotná, nicméně celou dovolenou se věnovala své vnučce a jejím prarodičům z druhé strany. Ti byli protekčně ubytováni dva ve stanu pro šest osob. Co na tom, že ostatní rodiny s dětmi se tisknou ve smradlavých a nechutných stanech, že? S touto CK bych už ani já nikdy nikam nejela, doteď mám z tohoto tripu husí kůži a dcera má fóbii ze všech stanů. Marně jí vysvětluji, že toto byl opravdu extrém, se kterým, doufám, se již nesetkáme. Letos jsme si spravily chuť při nádherné dovolené s CK Victoria v italském kempu na Cavallinu. Díky bohu za slušné cestovky na úrovni.

  • Anonym (3)
Neregistrovaný uživatel
22.08.2019 14:20 46.13.151.***
Recenze na Orbionu 

Podle recenzí z Orbionu by asi s většinou cestovek nikdy nikdo nikam nejel .. To je přehlídka jen samých špatností ..
:-$
???

Neregistrovaný uživatel
08.08.2019 13:45 46.13.36.***
MTM tour recenze 

Náhodou jsem narazila na recenze na Orbionu a nestačím se divit. S cestovní kanceláří MTM jezdíme do studií Basilika už 12 let a máme s nimi velmi dobré zkušenosti, které s recenzemi tady vůbec nekonvenují. Za tu dlouhou dobu jsme jednali s různými lidmi v kanceláři a poznali několik delegátek, ale přístup byl vždy standartní, profesionální, delegátky zkušenější i méně, ale vždycky spíš nadstandartně milé a vstřícné. Basiliku můžeme všem doporučit, žádné staré vybavení, kvetoucí kytky a poloha kousek od nádherné, úžasné pláže s restaurací hned naproti je taky bezva. Potkáváme se každý rok s dalšími lidmi, kteří se sem vrací, zájezd si kupujeme v lednu, protože bývá vyprodáno, tak mě překvapuje, co se tady o MTM dočítám. Naše zkušenosti jsou opravdu dlouhodobě POZITIVNÍ.

Neregistrovaný uživatel
08.08.2019 13:25 46.13.36.***
Re: MTMtour recenze cestovní kanceláře 

Zajímavá naprosto nekonkrétní recenze hanobící vše od začátku do konce - není vám to divné ? A ještě uvedená v záhlaví ? Čí je to asi záměr ?
Co takhle něco opravdu konkrétního a ne jen zlobu a cíl ublížit ?

Neregistrovaný uživatel
04.08.2019 08:47 78.80.28.***
Starigrad/Paklenica, červenec 2019, MTM tour 

Po přečtení zdejších komentářů jsme měli trochu strach z autobusové dopravy u této CK, ale vše proběhlo bez problémů, autobus byl čistý a klimatizovaný. Velmi doporučuji ubytování v apartmánu Štefica, majitelka byla moc milá, uprostřed týdne nám dokonce vyměnila ručníky za čisté a ani za klimatizaci jsme nic nedopláceli (ačkoliv to cestovka původně avizovala). Poloha apartmánu je taky ideální, je blízko vstupu do NP Paklenica i blízko nejhezčí části pláže. A supermarket je hned naproti. Paní delegátka Darina byla také milá, snažila se zařídit vše potřebné, zařídila nám výlet na Plitvická jezera mnohem levněji než to pořádá místní agentura. Kromě Plitvic jsme byli ještě na jeep safari na Velebitu a oba výlety byly super. No a NP Paklenica je za rohem a tam se dá chodit taky hodně, i když si člověk musí zaplatit vstupné. Jednání s cestovkou bez problémů, takže celkově můžu doporučit.

Neregistrovaný uživatel
20.08.2018 16:09 46.13.90.***
Zájezd kemp Paklenica 10.8.-19.8.2018 

Jsem ráda,že jsem poznala tak skvělou osobu jakou byla naše delegátka Darinka,byla naprosto úžasná,příjemná,milá,prostě se to nedá popsat,jak je skvělá.Kemp byl také skvělý. Mnoho akcí i pro děti,velmi čistý. Byli jsme moc spokojení a chtěli jsme se opět vrátit za rok ,ale byli jsme tak nespokojení s dopravou(autobus špinavý,rozbitá a smradlavá sedadla,vypadalo to,že se autobus po cestě rozpadne....)už se mi na to nechce vzpomínat. Nechápu,že mohou v tomto autobuse vozit lidi. Díky dopravě už s touto cestovní kanceláří nikdy nikam nepojedeme.

  • Anonym (1)
Neregistrovaný uživatel
06.06.2018 13:43 212.79.106.***
zájezd Podhájská 28,5 - 3.6.2018 

Velmi smíšené pocity - bus z Černého mostu-otřískaný ,nejméně 20 let starý mercedes, :-\ sedačky odřené na plátno,šofér dorazil s cigaretou v puse,přehlédl to hejno staříků a zřejmě usoudil,že to už jsou možná i naši duchové - a proto ani nezabučel.Za rozpačitého ticha,padajícího popela z jeho cigarety naložil zavazadla a my jsme se tedy začali soukat do té rachotiny...čísla sedadel jsme si odpočítávali - byla dávno nečitelná a fixka,která je měla popisovat byla již také smazaná... po té nastoupil šofér,jednou větou konečně přivítal a pozdravil a oznámil trasu.....klimatizace skomírala a u Jihlavy odpadla úplně....na moje upozornění začala zase tak trochu pofukovat...zastávka po 4 hodinách jízdy =-O na pumpě ,kde fronta na 2 WC kabinky spolkla značný čas přestávky /na zemi směs tekutin,utržené prkénko,čistota bída/ jistě potěšila hlavně tu část cestujících,co mají již nějaké zdravotní obtíže.... =-O delegátka trpělivě vyslechla naše stesky - ale je zřejmě - řekla bych tak trochu "opotřebovaná provozem" - no co má také dělat,než poslouchat...jiný bus nevyčaruje......
Na objednaný výlet do Topolčianek byl přistaven letitý,zablácený,otřískaný ford se špinavými sedadly asi pro 14 lidí - výfukové plyny v kabině "uvítal "můj manžel,který se již léta trápí těžkou formou CHOPN /astma/ - díky tomu museli být ostatní cestující zase vystaveni trvalému průvanu,což se také nesetkalo s nadšením.... :-! :-X na klimatizaci bylo evidentně zbytečné se ptát....
Termály Podhájská - pro chronické milovníky cachtání asi dobré - nás vyděsila už jen ta ranní fronta před bránou a dál nás rozhodné nepotěšila 30 let stará ,laminátová skořepinová lehátka,která se nakonec pro ty šťastné,co je urvali,jevila jako šťastná volba... kapacita lehátek je tak na 3% návštěvníků.....a to,že do těchto míst jezdí hlavně lidé již staršího data a spousta pohybově omezených lidí - toho si provozovatelé zřejmě ještě nestačili všimnout....protože pomáhat do a z vody lidem s amputacemi,po obrnách - to nechávají na lidské milosrdnosti - že existují nějaké spouštěcí technologie a různé pomůcky,to jim zřejmě také zůstalo utajeno...tak že pohled na partnery či rodiče,jak vláčejí své v pohybu omezené členy rodiny,to člověku dobré nálady nepřidá....
penzion Daniella - tak tady super (((clap))) - tady není v nabídce nic nadsazeného - od začátku až do konce - snad zas jen - málo se tu myslí na to,že vláčet kufry do pater lidem se zdravotním omezením je problém - ale to se týká všeobecně všech ubytovacích kapacit na Podhájské....slovo výtah je tu také zřejmě v utajení.....jinak kvalita ubytování,paní "domácí",snídaně - vše na jedničku....nedoporučuji večeře v bufetu U vodníka - slibovaný výběr jídel - kuřecí prsa 5x jinak ,ale v podstatě stejně a guláš,řízek,smažák - tak to nic moc.....to se najíte v různých hospůdkách,kterých je tam dost - lépe.....
Cesta zpět - bus již kvalitní,šofér na jedničku,pohodář - ač mu jeden pár cestujících,co nepoznali vlastní kufr,připravili v Jihlavě horké chvíle...tak tady palec nahoru.... :-)shrnuto - za nás Podhájská již nikdy - ale ti co mají rádi hodně bazénů,zadarmo tobogány,spoustu stánků a restaurací - aby bylo kde utrácet - a hlavně nemají žádná pohybová omezení a jsou trochu odolnější vůči nepříjemnému cestování - tak vzhůru na cestu..... >:) ;-)dv.

  • Anonym (1)
Neregistrovaný uživatel
10.02.2018 23:06 37.48.2.***
Re: MTM - neochota, neprofesionálnost, špatná organizace... 

Jen dodam, ze s MTM tour jsem krom Podhajske nikde nebyla, ale stejna cestovka, stejni lide a urcite i jednani (vyslechnuto od par lidi). VTT z vlastni zkusenosti, delegaty peclive vybiraji a pokud jsou vyhrady, o klienta maji zajem. To jen jako dodatek, ale verim, ze jsou taci, kterym to vyhovuje...Kazdy clovek, jina natura ;-)

Neregistrovaný uživatel
24.01.2018 18:52 194.50.226.***
MTM - neochota, neprofesionálnost, špatná organizace... 

S touto CK jsme již párkrát cestovaly, ale nikdy nebyly žádné problémy, faktem však je, že jsme nikdy nic neřešily. V listopadu 2017 jsme cestovaly s CK do Podhájské, zájezd jsme měly koupený půl roku dopředu, ale již samotná ochota CK po obdržení pokynů nás velmi udivila. Po příjezdu zpět domů jsem sepisovala stížnost (na dopravu, stravu a delegáta), ale během celého týdne nikdo neodpověděl, ani že stížnost byla přijata. Stížnost jsem tedy změnila na reklamaci, kde mi bylo sděleno, že reklamace je předána. Jsou to skoro dva měsíce a CK stále nic neřeší a ani nedává vědět, v jaké fázi to popř. je, přestože ze zákona je reklamace 30 dní.
Paní delegátka byla příjemná, ale jakmile se má něco řešit, neví si rady a neumí odpovídat na dotazy. Jídlo strašné - ne vždy se vše doplňuje, snídaně začíná v 8 a už za pět minut 8 není pečivo, zelenina oschlá a když máte možnost si z jídelníčku vybrat jídlo, které se nahlašuje ráno na příslušný večer, tak řeknou, že tuhle surovinu nemají, takže to neuvaří (vegetariánské jídlo). Chápu, že tohle CK úplně neovlivní, ale klienti si za to platí, tak by to mělo mít nějakou formu, když to stravování CK nabízí.
Suma sumárum, do Podhájské doporučuji objednat si sám hotel bez pomoci CK (platí se zbytečné marže za neprofesionální jednání), vyjde to levněji a doprava není komplikovaná. V případě Řecka doporučuji rozhodně VTT - což jsou specialisté na Řecko či jiné CK. Za požadovanou cenu získáte lepší služby.

Zpět na všechny diskuze