Blesk.cz

|
S touto CK už nepojedeme. . Místo lproponovaného luxusního autobusu, dodali starý rozvrzaný vrak z 80 let., bez bezpečnostních pásů. Ridiči, hrubá mluva, arogance , nesnášenlivost, panské totalitní manýry.Průvodkyně neschopná sjednat pořádek, Pozde dávala informace pro pobyt v horách, zbytečné ztráty casu, málo casu na pobyt na hezkých místech, ale prodlevy a cekání na jiných.. V autobuse se pri cestě zpět zprvu ani netopilo, mělo to poruchy, lidé museli prosit. byli serváni..
CK zklamala..
Invia není CK! Prodávají zájezdy pro 200 jiných cestovních kanceláří. Nejsem zaměstnanec ani nijak spřízněná duše s Invií. Mě u ní vadí, že nevím, kdo zájezd pořádá a pak se klienti občas diví. Takže se klidně stane, že někomu prodají zájezd oni a mezitím CK, která ho pořádá si ho prodá sama a v rezervačním systému to ještě není. A pak jsou komplikace. Lepší je nakupovat u konkrétní CK.
INVIA NIKDY!!!!
S touto cestovkou nikam nejezděte.My chtěli, prodali nám zájezd a za hodinu mně volali, že není, hlavně,že peníze chtěli okamžitě,sprostě si je uložili na svůj účet, ač v tu chvíli nebyli jejich a vrátili nám je až po 3 dnech kraválů.Opravdu s nimi NIKDY!!!!!Pokud chcete podrobnější info, napište na e-mail:
selge beach mohu doporučit. Výborná dovolená. Jeli jsme ,ale od ck nacesty.cz, která prodává zájezdy německých ck. Odlet z Německa. Bez problémů. Zcela jiné ceny než v od českých ck.
Dobrý den,
prosím mohli byste nám sdělit podrobnosti o hotelu Selge Beach Resort a také o pláži,moři.Jsme starší a nemáme rádi hluk,velké vlny a vítr.Moc děkuji.
Já mám výborné zkušenosti s CK Ulysses Trust - je to sice pražská cestovka, ale jsem taky z Ostravy a vždy nám zařídila lety z Ostravy, tento rok už má přímo Ostravu v nabídce. Jednání naprosto solidní, jsou ochotní a jejich delegáti na místě jsou taky bezchyby. Jezdím už 6 roků do města Sousse v Tunisu. Mám děti 9 a 4, takže jsem jezdila i s malým prckem. Egypt bych s takhle malým mimčem asi nedala (ovšem je to každého věc), ale v Tunisu to bylo vždy bez problémů. Vyzkoušela jsem hotel.complex Marhaba a hotel Tour Khalef, ale poslední roky už jsme zůstala věrná hotel. komplexu Marhaba (v areálu je i Marhaba beach a Marhaba Club). V okolí je hodně možností pro dětské vyžití a bazény a vstup do moře i ideální pro malé děti. Takže já můžu Marhabu, Sousse a Tunis jen doporučit.
proč si myslíš, že je to lepší?CK mají například zájezd vyprodaný a jako alternativu ti mohou nabídnout pouze něco z jejich nabídky, zatímco agentury mohou ihned najít třeba stejný hotel od někoho jiného...vzhledem k tomu, že ceny mají agentury stejné jako CK, nevidím žádný důvod zdžovat se obvoláváním cestovních kanceláří...
jukni na stránky www.eximtours.cz, létají i z ostravy a mají obrovský výběr. létám s nima docela často a nikdy mě tato cestovka nezklamala.asi bych s takhle malým dítětem do arabských států necestovala, spíš španělsko nebo řecko. výběr má ck ohromný. hezkou dovolenou
Pepčo, ty cestovní agentury typu Invia, Nettravel, a nebo třebas i Orbion vynaložily obrovské úsilí při vývoji a ladění svých systémů, plnění databází, budování týmů atd. Oproti cestovní kanceláři nabízejí přidanou hodnotu právě v té pestrosti výběru, možnosti srovnání, snadnému hledání a některé i v dalších službách - recenze, fotogalerie, lepší pojištění atd. Jedinou jejich odměnou (kromě reklamy na jejich webu) je právě to, že si ten zájezd u nich koupíte (v naprosté většině za stejnou cenu jako u CK) a ony získají provizi za prodaný zájezd. Já jsem si loni vyhledal zájezd přes Invii, našel jsem si i pořádající CK, a vůbec mě nenapadlo si to koupit u té CK a tím pádem vlastně tu Invii připravit o zaslouženou odměnu za to, že mi tak skvělý zájezd za skvělou cenu umožnila objevit. Jinak je tomu u zájezdů německých CK, kde většina těchto agentur přebírá engine od nacesty.cz a tím pádem je to nestojí žádnou námahu (až do chvíle, kdy s nimi zákazník začne komunikovat a získávat dodatečné informace). Takže můj názor: možná je to lepší, ale určitě ne korektní
Vyhledat dovolenou můžete také u nás na ORBION.CZ - http://zajezdy.orbion.cz/, jako jediný umožňujeme hledat podle cestovní kanceláře a název cestovní kanceláře nijak netajíme. U velkého množství zájezdů také zobrazujeme odkaz na recenze a fotky z daného hotelu a také odkaz na recenze dané cestovní kanceláře. Je také možné hledat zájezdy německých cestovních kanceláří - http://zajezdy.orbion.cz/zajezdy/.
Zdraví,
Admin