A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z

Diskuze

Původní dotaz

vkládání recenzí

04.10.2014 15:21:46 | rosnička
rosnička
dobrý den,proč mi nejde vložit recenzi hotelu,vyplním dotazník a objeví se mi,že mám špatné datum,a to zadávám září 2014??
Poslední reakce
Velikost písma
+
+
+
Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
msychrova 06.10.2014 22:06
Re: vkládání recenzí  

Přidávám se k potížím se vkládáním recenzí, psala jsem už tři, nešlo uložit, udávalo to, žepoužívám datum, které ještě nebylo, asi to nechce pobrat rok 2014, protože když jsem teď u té poslední rezence zadala 2013, tak to prošlo.

rosnička 06.10.2014 18:42
Re: vkládání recenzí  

Musím říci,že v minulosti byl Orbion přehlednější,teď zde nemůžu skoro nic najít,vše je chaos,snad to bude jen lepší O:-)

admin2 05.10.2014 11:28
Re: vkládání recenzí  

Děkuju petyne za povzbudivá slova, budeme se snažit.

zatím téma necháme otevřené, kdyby měl někdo stejný problém a hledal, proč to nejde.

Zuzana

petyn 05.10.2014 10:39
Re: vkládání recenzí  

Téma asi můžete smazat, stejně to spíš patřilo do "Postřehy".
Ale za poslední dobu se zde o hotelech nedozvím vůbec nic, na jiných serverech recenze vesele přibývají, tady skoro nic, jen ještě skalní malinko provozují diskuzi.
V minulosti jsem na Orbion nedal dopustit, všem, kdo někam jeli, jsem doporučoval, ať se napřed podívají sem, ale teď je to marné, je to marné, je to marné.
Snad se z toho ještě nějak vyhrabete, bylo by to škoda, kdyby to zde skončilo.

  • Anonym (1)
rosnička 05.10.2014 10:20
Re: vkládání recenzí  

děkuji za odpověď,přeji krásnou neděli :-)

admin2 05.10.2014 09:14
Re: vkládání recenzí  

Rosničko,

hned jsem chybu poslala k opravě, prosím vydržte - bude to v pořádku, jen co kolegové budou mít pracovní dobu.

Petyne: mrzí mě, že to vidíte takto, i když vás zčásti chápu. Váš příspěvek jsem musela skrýt, protože odkazy na konkurenci v diskuzi být nesmějí a navíc samozřejmě není naším cílem uživatele odradit, děláme maximum pro to, abychom chyby opravili.

Zuzana

rosnička 04.10.2014 16:21
vkládání recenzí  

dobrý den,proč mi nejde vložit recenzi hotelu,vyplním dotazník a objeví se mi,že mám špatné datum,a to zadávám září 2014??

  • Anonym (1)
Zpět na všechny diskuze