Jo, tu máme taky.
My používáme Salter 9500, je trošku dražší, ale stoprocentně kvalitní.
http://www.zbozi.cz/hledani/?q=Cestovn%C3%AD%20v%C3%A1ha%20na%20zavazadla&vyrobce=salter

Jj to není vůbec drahá záležitost a vyplatí se hlavně! Mě se na cesty vždycky hodí, pokaždé na hotelu vážím..

Jo? To je tak levné? Tyjo díky za typ, to se jdu hned podívat, jestli jí teda seženu.
Používáme váhu již několik let, v příručním zavazadle ji pak stejně povezu a už mnoho lidí si nechalo převažovat svá zavazadla buď ještě na hotelu nebo před odbavením. A neřešíme to, nadváhu si pro jeden kufr připlatíme a máme klid.

Doporučuji si koupit váhu na zavazadla. Mě dost pomůže na každé dovolené Orava prodává jen za 259 Kč
Zvlastni, standartni vaha pro prirucni zavazadlo byva 5kg, u lepsich aerolinek 8kg. Prekvapuje me, ze CSA zacalo byt tak benevolentni. Kdysi bylo v pokynech u charteru, ze zavazadlo s vyssi vahou nebude prijmuto a byli docela tvrdi (bez ohledu na to, kolikaty je clovek ve fronte, to je jednoduse receno hloupost).Nastesti se u prirucnich zavazadel stale prevazne kontroluje jen tvar (coz byva obcas komicke, kdyz pani pestickama busi do prirucniho kufru, aby ho procapala ramem) a ne vaha .
Já mám taky vždycky moc kilo. Nedokážu zabalit málo věcí. Jenom co váží dárky pro známé tam a dárky pro rodinu - i když drobnosti, zpátky.
46 kilo je moc? Navíc když cca 10 kilo váží kufry samotné? Vzhledem k tomu, že jsme byli na letecké dovolené poprvé, a navíc v hotelu, neměli jsme tuchy co s sebou. Navíc si raději vezmu svoje osušky apod. Ale to je jedno. No a pokud si spočítám i váhu oblečení? Nechci na dovolené prát a chodit v propoceném? Brrrrrrr A do letadla? Foťák něco váží, kamera něco váží, dalekohled něco váží a příslušenství k tomu? Těch 10 kilo jsem možná přehnal, ale nebylo to daleko.

Vy jste se vrátili? Já myslela, že jste se tam stěhovali. Takovou váhu mají naše zavazadla pro dvě osoby tak na tři dovolené.