Mně slzička z oka při opouštění lodi neukápla,
protože jsem naprosto přesně věděla, že chci příště zase...
... a už teď, 10 dní po návratu, hledám v katalogu...
Máš to všechno pěkně zachycené a zadokumentované, ještě se vrátím
Krásná dovolená, každý den jinde, poznali jste spousty krásných míst!! Chápu, že Vám při loučení s lodí ukápla slzička, mně takhle kape každý rok, když odjíždíme z dovolené... je to vždycky symbol loučení s místem pobytu. Všechna alba jsou super. Máte na co vzpomínat a to je důležité
Oni, jak jsem psala u fotek, měla jsem slzičky v očích i při vkládání fotek do alba. Naše holky byly úžasné a opuštěním lodě upustila ta starší taky slzu (a že nebyla zdaleka jediná, bylo vidět, jak spousta dospěláků má zavlhlé pohledy)
No a to je jasný, proplouvání Benátek při startu má úplně jiný nádech, to teprve všechno začíná, ten návrat po týdnu je hodně smutný
Bylo by fajn se někdy v budoucnu na nějaké kocábce potkat!
Lucko, moc díky za zkouknutí fotek! U nás to bylo obráceně - já jsem s plavbou ze začátku rezolutně nesouhlasila (hlavně díky těm hloupým mýtům, jak prozvracím dovolenou ), no a jak jsem teď ráda, že mě rodina ukecala
a taky jsem neskonale vděčná Onice za trpělivé odpovídání na mé nekonečné otázky, hodně mě uklidnila a také jsem byla díky ní hooodně natěšená
Aaaach jooooo
Benátky jsou nádherné ale mám radši , když se z Benátek vyplouvá
Ale i tak jsem se pokochala na krásných fotkách a doufám, že se někdy na nějaké plavbě potkáme
Dík za krásné pokoukání
Všechny alba z Vaší plavby jsou úžasné. Něco podobného jsem plánovala na letošek, ale nakonec z toho sešlo, ale Vaše fota mne přesvědčila, že příští rok to uskutečníme. Děkuji i za hezké komentáře k Vašim fotografiím. Byl to zážitek, i když jen na fotkách, a co teprve na živo, to muselo být skvělé!
Jarko, díky za shlédnutí fotek! Nejsem moc zdatná ve slohu, ale možná by stálo za to nějaký cestopis sesmolit, dokud to máme tak čerstvě v hlavě Pěkný den!
děkuji za nahlédnutí do Vaší dovolené, připadala jsem si, jako bych tam byla s Vámi. Krásné fotky i popisky. S napětím očekávám, jestli přibude i nějaký cestopis s obsáhlejšími informacemi, ráda bych si jej přečetla Jarka