A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z

Diskuze

Původní dotaz

MTMtour recenze cestovní kanceláře

08.09.2011 08:45:21 | Monika6
Monika6
S MTM cestovkou bych už nikdy na dovolenou neletěla. Naprostá nespokojenost v řešení jakýchkoliv problémů, kterých bohužel nebylo málo,,,počínaje ubytování, které neodpovídalo ceně ani kvalitě, neschopnost cokoli vyřídit s hotelem o nápravě způsobených problémů. Když to tak shrnu tak pro nás jedna z nejdražších a nejhorších dovolených. Cestovku MTMtour pro příjemně strávenou dovolenou nedoporučuji,,,
Poslední reakce
Velikost písma
+
+
+
Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Neregistrovaný uživatel
10.02.2018 23:06 37.48.2.***
Re: MTM - neochota, neprofesionálnost, špatná organizace...  

Jen dodam, ze s MTM tour jsem krom Podhajske nikde nebyla, ale stejna cestovka, stejni lide a urcite i jednani (vyslechnuto od par lidi). VTT z vlastni zkusenosti, delegaty peclive vybiraji a pokud jsou vyhrady, o klienta maji zajem. To jen jako dodatek, ale verim, ze jsou taci, kterym to vyhovuje...Kazdy clovek, jina natura ;-)

Neregistrovaný uživatel
24.01.2018 18:52 194.50.226.***
MTM - neochota, neprofesionálnost, špatná organizace...  

S touto CK jsme již párkrát cestovaly, ale nikdy nebyly žádné problémy, faktem však je, že jsme nikdy nic neřešily. V listopadu 2017 jsme cestovaly s CK do Podhájské, zájezd jsme měly koupený půl roku dopředu, ale již samotná ochota CK po obdržení pokynů nás velmi udivila. Po příjezdu zpět domů jsem sepisovala stížnost (na dopravu, stravu a delegáta), ale během celého týdne nikdo neodpověděl, ani že stížnost byla přijata. Stížnost jsem tedy změnila na reklamaci, kde mi bylo sděleno, že reklamace je předána. Jsou to skoro dva měsíce a CK stále nic neřeší a ani nedává vědět, v jaké fázi to popř. je, přestože ze zákona je reklamace 30 dní.
Paní delegátka byla příjemná, ale jakmile se má něco řešit, neví si rady a neumí odpovídat na dotazy. Jídlo strašné - ne vždy se vše doplňuje, snídaně začíná v 8 a už za pět minut 8 není pečivo, zelenina oschlá a když máte možnost si z jídelníčku vybrat jídlo, které se nahlašuje ráno na příslušný večer, tak řeknou, že tuhle surovinu nemají, takže to neuvaří (vegetariánské jídlo). Chápu, že tohle CK úplně neovlivní, ale klienti si za to platí, tak by to mělo mít nějakou formu, když to stravování CK nabízí.
Suma sumárum, do Podhájské doporučuji objednat si sám hotel bez pomoci CK (platí se zbytečné marže za neprofesionální jednání), vyjde to levněji a doprava není komplikovaná. V případě Řecka doporučuji rozhodně VTT - což jsou specialisté na Řecko či jiné CK. Za požadovanou cenu získáte lepší služby.

Neregistrovaný uživatel
24.11.2015 17:41 89.103.97.***
Recenze MTM tour  

Taky jezdím dlouhé roky s MTM tour na dovolenou a ty dvě recenze mi k nim moc nesedí. Znám majitele a jejich poctivý přistup a vlídnou péči o klienty. Zloba a záměr těchto až příliš negativních recenzí zřejmě pramení někde jinde, než z reálných zkušeností z dovolené s MTM. O nás se vždy starali velmi hezky a organizace cesty byla na vysoké profesionální úrovni.

Neregistrovaný uživatel
16.11.2015 20:59 46.13.96.***
Vlídnost, profesionalita a nejpečlivější CK s jakou jsme se kdy setkali  

Náhodou jsme si vyhledali recenze na naši oblíbenou CK a nepřestáváme kroutit hlavou nad zlobou a smyšleným obsahem tohoto příspěvku. Vypadá jako ošklivý neuvážený útok konkurence, která si myslí, že tím, že poškodí druhou cestovku, tak získá body. Omyl !! Zloba a bezdůvodné ubližování obvykle nic dobrého nepřináší. My s CK MTM tour cestujeme opakovaně dlouhé roky a stále se vracíme právě proto, že se k nám v kanceláři i během pobytu vždy chovali velmi hezky a profesionálně a s takovou péčí, s níž se u velkých cestovek nikdy nepotkáte. Přejeme CK MTM tour do dalších let vše nejlepší a zlým jazykům, které se snaží ublížit - jen to co si zaslouží !

Neregistrovaný uživatel
10.10.2015 21:17 212.5.194.***
Re: Neochota, arogance, odpor  

Jsem dlouholetou klientkou CK MTM tour z M.Třebové, vždy jsem se setkala s usměvavým profesionálním jednáním zaměstnanců, proto považuji příspěvek za účelový. V těchto dnech jsem s CK MTM tour na Podhajské, opět výborná organizace, ochotný průvodce, skvělé ubytování na hotelu Borinka a hlavně vysoké účinky termální vody, která mi vrací zdraví. S důvěrou se vracím ke službám cestovní kanceláře MTM tour Moravská Třebová .
F. Cvrkalová , Podhajská

Veronika
01.09.2015 21:27 188.175.156.***
Neochota, arogance, odpor  

Díky bohu jsme s touto cestouvkou nikam nejeli. Stačila neochota, arogance a lenost pracovnice v kanceláři v Moravské Třebové. Takové chování jsem v životě neviděla... Proto jsme šli k jiné cestovce přímo ve městě a obrat o 100%. Tam měli naprosto úúúúžasný přístup. MTMtour určitě nedoporučím nikdy nikomu a budu jen a jen odrazovat :-D :-D

  • Anonym (1)
  • Anonym (1)
Neregistrovaný uživatel
30.07.2014 20:00 83.240.46.***
 

MTM tour - dovolená objednána na červenec již v lednu, byli jsme dva páry a až na místě jsme zjistili, že domluvená studia vedle sebe nejsou, byli jsme každý v jiném patře. Delegát mladý, absolutně nezkušený, nebyl schopný dát základní informace, zato byl arogantní... Při svozu z letoviska na letiště jel po úzkých řeckých cestách rychlostí cca kolem 75 - 110 km a rychlost nesnížil ani v obci, několikrát málem došlo ke střetu s jiným vozidlem. V průběhu jízdy v autě měl puštěný hlučný metal bez ohledu na nás klienty (věk 50 let a více)... Na odvoz na letiště jsme s letoviska odjížděli v 16 hod, ačkoliv odlet byl až 21.45 hod., při našem dotazu, proč odjíždíme tak brzy nám bylo řečeno, že p. delegát chce jít na večeři ...
:-(

Hana
20.08.2013 08:34 176.74.128.***
Re: MTMtour recenze cestovní kanceláře  

Ano,bohužel s tímto názorem musím jen souhlasit.Jednání a řešení problémů této ck je příšerné.Slíbí ubytování v patře a mají apartmán v suterénu :'( :-( ,kde není skoro světlo,výhled tak akorát na trávník a když se domáháte nápravy tak se s Vámi nikdo nebaví.Nikdy jsem nezažila tak podrazácké jednání jako v MTM tour :-S .Proto také nedoporučuji...

  • Anonym (1)
  • Anonym (1)
mj
02.08.2013 11:09 46.13.108.***
mtm  

CK MTM TOUR rozdává na požádání kontakty svých klientů. jak je to možné?

  • Anonym (1)
  • Anonym (1)
Dana
14.07.2013 14:29 83.240.19.***
Re: MTMtour recenze cestovní kanceláře  

Byla jsem i s dcerou a vnukem od cestovky MTM Tour na Korfu,ubytovací zařízení dům Basilika.Překrásné dlouhé pláže, kde i v největší sezonu je možné najít soukromí,vstup do moře pozvolný, delegátka příjemná. Akorát co nám dost vadilo , tak prezentovaná kuchyňka ve studiu se skládala : z vařiče,jedné nízké skřínky , dřezu a ledničky.Všechny zásoby - obzvlášť pro dítě - bylo nutné mít vyskládané venku a tudíž vše působilo neuklizeně. Voda v Basilice něčím páchne, káva nebo čaj se z ní nedala pít tak jsme si vodu kupovali balenou a nosily cca 1/2 hodiny chůze po pláži.Toto byl jediný nedostatek,ten jsme nakonec vyřešily objednáním večeří v restauraci proti Basilice.Jídlo zde bylo velice chutné a cenově přijatelné. Bylo to jinak opravdu překrásná dovolená a pořád na ni vzpomínám.Takové pláže už asi nikdy nikde nezažiji.

  • Anonym (1)
  • Anonym (1)
Zpět na všechny diskuze