Diskuze - Maxi Reisen

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Původní dotaz

Maxi Reisen

09.06.2011 12:52:10 | anis

anis Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s CK Maxi Reisen? Teprve teď jsem zjistila její existenci a líbí se mi jeden zájezd co nabízí.Ale bojím se,když je neznám...

Poslední reakce

Suprová dovolená s Maxi Reisen!!!!   Vlasta (80.188.106.***) 31.05.2013 19:34

Zájezd jsme si objednali přes Invii. Asi týden před odletem nam bylo od prodejce sděleno, že hotel ze smlouvy ještě není připraven( Kleopatra Micador) a byl nám nabídnut hotel Kleopatra beach. Asi 3 dny před odletem nám Invia oznámila, že se odlet přesouvá o den později. tedy na 15.5 a přílet taktéž. Takže začátek nic moc!!! Ovšem po příletu do Antalye nám začala ta správně pohodová dovča!!! Delegátka Bětka už na nás čekala a transfer do Alanye byl obohacen o informace které pro nás byly nesmírně důležité. Od ubytování, které bylo super (výhled na pláž a moře a hrad) až po všechny služby personálu. recepce, pokojské, kluky číšnické, prostě všechno klaplo na 1* !!! Byli jsme mooooc a mooooc spokojeni. Uteklo to jako voda. Při odjezdu až na letiště bylo o nás perfektně postaráno a delegát s námi čekal až do úplného odbavení, takhle si představuji práci CK a delegáta!!! Bětko ještě jednou velké díky, bylas perfektní!!!! Takže dovolenou s touto CK určitě prožijete stejně krásně jako my. Už to bude týden, co jsme se vrátili a naše vzpomínky jsou pořád v Alanyi.!! Naposledy Díky za překrásnou dovolenou !!!

Maxi Reisen - Tergui club   Jack (193.179.203.***) 18.05.2013 11:08

Zdravím vás,

7.6.2013 letím s Maxi Reisen do Souse- Terqui club. Má tu někdo osobní zkušenost s CK a hlavně s tímto hotelem a byl by ochotný se s touto zkušeností podělit? Je to skutečně taková "džungle" jak se píše v některých diskuzích? Případně letí tam někdo v tomto termínu?

Řecko?   JK (77.236.219.***) 15.04.2013 21:55

Nemáte prosím někdo zkušenost s touto cestovkou a Řeckem? Konkrétně Rhodos -hotel Marathon. Zájezd máme přes Invii a jak čtu recenze, začínám mít strach....

Travelportal

Re: recenze   (86.49.93.***) 04.04.2013 20:17

to bych rád ale neumím anglicky

(37.188.224.***) 02.10.2012 17:42

Koncem září 2012 jsme se vrátili z dovolené na Djerbě ,hotel Eden Beach . Musím pochválit jak organizaci CK tak delegátku v hotelu ,našli jsme tu i nové přátele a dovolenou si krásně užili.Můžeme jej doporučit. Tomanovi. :-)

Re: Maxi Reisen   magnosolva 26.09.2012 17:30

Pravě jsem s maxi reisen v Tunisu - Nabeul hotel Pyramides.
Přes velké obavy musím zkonstatovat,že mé obavy byly zbytečné.
Hotel není honosný,ale na přespání super. Doporučuji vzít ručníky a fén. To já neměla,ale blízko hotelu koupila.
Jelikož je zřejmě po sezóně,tak jídla není moc k výběru,ale hlady člověk neztrádá.
Kdo má rád melouny,přijde si na své.
Delegát cestovky Ali je perfektní.Vše zařídí,moc ochotný.Schůzky jsou vyvěšené.
Takže můžete v klidu odjet a užít si dovolenou.

eXBee (212.80.64.***) 19.09.2012 17:04

Byli jsme s Maxi Reisen na 7 dní v Turecku, Alanyi, hotel Wasa.

Nepříjemné je, že vlastně 2 dny ztratíte cestou. Odlet v 11h dopoledne z Prahy a návrat v 7:00 ráno z Antalye. Jinak cesta byla bezproblémová, delegátka komunikativní.

Hotel předčil očekávání svým vybavení. Měli jsme dva pokoje pro celkem 4 lidi, ale byli jsme jen dva, takže dvě postele mohly sloužit jako odkladiště. Úklid bezproblémový. V hotelu je v recepci a u bazénu WiFi zdarma.

Strava je poměrně jednotvárná a dost malý výběr (oproti Řecku), pokud ale dáváte přednost zelenině, zklamaní zas tolik nebudete. Jinak bych ocenil, že v rámci All Inclusive dostáváte například pravou Pepsi.

Jediný problém byl, že předposlední den jsme měli zaplacený výlet, ale delegátka na nás zapomněla a nejeli jsme nikam.

Re: recenze   Surac (78.102.13.***) 19.09.2012 14:16

Tak přesně stejné problémy jsme měli v Tunisu minulý rok, viz. komentáře necelý rok zpět. Od té doby už nejezdíme s žádnou cestovkou a jenom přes booking.com, vcelku to vyjde i levněji. Doufám, že to takto bude dělat více a více lidí, to je asi jedinné co s takovými CK může dát za vyučenou..

Vydařená dovolená :)   Alena.B 15.09.2012 02:16

V úterý jsme se vrátili z dovolené v Turecku a jsme maximálně spokojeni!!! Vše proběhlo na jedničku ubytování, jídlo, skvělí delegáti a perfektní organizace. Zvláště chci poděkovat delegátce Bětce, která je opravdu perfektní, velice profesionální a je vidět, že má svou práci ráda. Ubytování jsme měli v Alaniyi v hotelu Wasa a nemůžu si na nic stěžovat. Také jsme absolvovali jeden výlet, právě s Bětkou.Jeli jsme na Jeep safari do hor a všem můžu vřele doporučit. Skvěla organizace a užijete si spoustu zábavy! Pobavilo mě i jméno společnosti Sherlock Holmes. (((clap)))
Musím říct, že letošní dovolená se nám opravdu vydařila a přístí rok budeme uvažovat o návratu do Turecka klidně s Ck Maxi Reisen. ;-)

Re: recenze   Vika1 (94.113.170.***) 13.09.2012 17:19

No vidíte a ještě ušetříte za hubnoucí tabletky !! (to byl ftípek).

recenze   vladka (81.201.60.***) 12.09.2012 19:21

ck maxi reisen dává mylné až lhavé informace zvláště jednáli se o turecku a hlavně problémy neřeší takže je to na pruvodcích ač sme s nima byly ve spojení tak se neozvalya bordel v hotelu kleopatra inn neřešíly tam se ředí i pivo nalévané z pet lahví místo aby tento hotel zrušíily tak sedí na zadku a zřejmě se baví jak snadno přichází k penězum i naši delegáti odmítly ochutnat jídlo když jej viděli mame o pár kg mín sme nasraní ale poučení s maxi reisen nikdy

Re: Maxi Reisen   sed (109.238.32.***) 31.08.2012 20:51

Letěl jsem poprvé s Maxi Reisen do Turecka. Byl jsem hodně vystrašený, neboť nadávek na Maxi Reisen a Azur reisen a Marine Tour na netu habaděj. Lítám většinou s VTT, čedokem, firo a exim. Vše proběhlo OK, jaký jsem si vybral hotel takový jsem měl. Ondra Fučík, delegát této cestovky mě připadal inteligentní a schopen leccos zařídit. Rozumně nám řekl, že jedna úvodní schůzka stačí a pokud budeme cokoliv potřebovat, máme mu poslat SMS. U odletu zpět nás velmi dobře navigoval. Dovolená v Side byla krásná a nenechte si ji znechutit zlodějnama Turků, až na vyjímky, jsou to děsní hajzlové ale Side je parádní.

Re: Maxi Reisen   (192.168.1.203, 213.29.115.***) 31.08.2012 10:40

Ahoj, tak příplatek jsem nezaplatil a jsem zpět z dovolené, pokyny přišly cca. 3 dny předem. Jak se tu píše, několika lidem až na místě v Tunisu na letišti bylo suverénně sděleno, že jedou do jiného hotelu. Tipoval bych, že se to děje u těch, kteří si zaplatí lepší hotel. Dva dny před plánovaným odletem byl posunut čas odletu o 4 hodiny + další zpoždění, do hotelu jsme dorazili cca. ve 2 ráno. Zpět to samé, den předem posunut odlet o 4 hodiny + další zpoždění, kdo si plánoval jet autobusem z Prahy, měl už asi smůlu v 11 večer už se těžko někam dostane. My jsme jeli na letiště naštěstí autem tak nást to nepostihlo. Jinak vše v pohodě, delegáta jsme viděli jednou na začátku a jednou na konci, žádný problém jsme nepotřebovali řešit.

Re:   erdelterier 01.08.2012 07:06

Pokyny ti přišli poštou nebo meilem?Dík Petr

Re: Maxi Reisen   Baruška (212.90.230.***) 30.07.2012 08:06

S touhle cestovkou letím 7.8. do Alanye a moc se těším :))

market (213.211.42.***) 29.07.2012 18:39

Před týdnem jsme se vrátili z Tuniska a na Maxi Raisen si opravdu nemůžeme stěžovat. Pokyny přišli týden před dovolenou, na letišti u stánku jsme dostali vše potřebné a letělo se. V Tunisku na letišti už na nás čekala delegátka, která nás odvedla do autobusu, kde nám řekla všechny základní informace, které bysme měli vědět o Tunisku, měně, posunu času atd. V hotelu nás během pár minut ubytovali, a ještě druhý den jsme měli schůzku s delegátkou, která nám dala i tel.číslo a na nástěnku nám psala, kdy bude vždycky v našem hotelu. Dokonce, když se nám hned první den rozbil foťák, tak nám půjčila svůj. Zpáteční cesta probíhala také bez sebemenších komplikací, takže s touto cestovkou pojedeme klidně zase :-)

Re: Maxi Reisen   erdelterier 29.07.2012 16:25

Napiš mi jak ti to dopadlo a tos kupoval u nich nebo přes někoho jiného?Já to mám přes student agency

Re: Maxi Reisen   erdelterier 27.07.2012 20:17

Ahoj Jak jste byli spokojeni s cestovkou?dík Petr

Tunis   erdelterier 23.07.2012 07:11

V září jedu již po 3 do Tunisu.Pokaždé s jinou cestovkou.Poprvé 4edok pak Exim tours a Ted Maxi Reisen.Neznáte ji někdo a jaké máte s ní zkušenosti a jaké máte zkušenosti s hotelem Royal Jinene.dík petr :-) :-)

Re: Maxi Reisen   Jolana (88.101.241.***) 20.07.2012 19:23

To jsem zvědavá jak celá situace dopadne.. I mně se zdálo podivné, že v době kdy cena ropy klesá se zvýšil palivový příplatek, ale raději jsem to nechala plavat.. Dej vědět ;-)

Re: Maxi Reisen   (77.104.194.***) 19.07.2012 13:08

Re: Maxi Reisen   Mat (213.29.115.***) 18.07.2012 15:17

Ahoj,

má zkušenost zatím ještě před odjezdem (dovolená mě teprve čeká, snad), přišla informace o jednostranném navýšení ceny zájezdu o palivový příplatek o 370 kč/osoba. Ve VOP, ale cestovní kancelář nemá stanovený výpočet navýšení vůbec natož přesně jak vyžaduje Občanský zákoník, navíc cena ropy je nižší než v době nákupu dovolené. Nesouhlasím s tímto navýšením, CK si trvá na svém, tudíž jsem celou záležitost předal na Českou obchodní inspekci k prověření.

Re: Maxi Reisen   Jolana (88.101.241.***) 18.07.2012 14:31

Zdravím všechny! Včera jsme se vrátili z Tunisu (Port el Kantaoui). Ze strany ck proběhlo vše naprosto v pořádku. Cestovní pokyny jsme obdrželi s dostatečným předstihem, na letišti bylo okénko ck otevřené a letenky a vouchery jsme dostali už půl hodiny před plánovaným srazem. Po přítelu na letišti čekala česká delegátka a český delegát, kteří nás autobusem dopravili do našeho hotelu a ubytovali nás. Kontaktní schůzka se konala hned druhý den ráno, ačkoli nás v tomto hotelu bylo ubytovaných pouze 5, delegátka se nám věnovala dobře hodinu - zodpovídala dotazy, dávala informace, prodávala zájezdy (které ovšem nebyly nic moc.. ale to už je zase jiná záležitost). V hotelu jsme byli ubytováni 6 nocí, takže druhá schůzka proběhla den před odletem - kde jsme dostali informace týkající se odletu. Druhý den nás autobus vyzvedl ve stanovený čas, na letišti nás delegátka doprovodila k odbavení.. Po přečtení řady špatných recenzí jsem měla obavy, na vše se připravila a na místě jsem byla mile překvapena. Snad se i ostatní cestovatelé a dovolenkáři setkají s podobným přístupem a pohodovým průběhem dovolené.

Jiná záležitost je ovšem hotel Residence Kantaoui.. hotel a personál v pohodě (severoafrický standart). Ale pokud se spoléháte na dobré jídlo - tak budete zklamáni. Každý den stejná snídaně (vařená vajíčka, čokoládový croissan, marmeláda, tvaroh, máslo, káva, čaj, kakao) a k večeři výběr z 2 hlavních jídel, 3 saláty a meloun.. toť vše.

Všem přeji pěkné dovolené ;-)

Alanya-Wasa otel   Alena (92.240.180.***) 16.07.2012 14:20

Ahoj,v patek jsme se vratili z Turecka a vsechno bylo super.Takze ck Maxi Reisen je v pohode. :-)

Re: Maxi Reisen   Lenka (90.179.108.***) 15.07.2012 00:13

Ahoj,dnes jsme se vrátili z Tunisu a musím říct,že vše proběhlo bez problému.6 dní před odletem jsme dostali emailem všechny informace,na letišti se okénko otevřelo na minutu přesně.V Tunisu nás čekali česká(velice příjemná) a tuniský(česky mluvící) delegáti :-).V hotelu nás delegát navštívil cca asi 4krát,což stačilo a dokonce jsme ho 2krát ani nevyužili.Dovolenou jsme si užili a CK klidně a bez nějakých obav využijeme i příště :-) .Co se týče hotelu Les Pyramides:Je pro nenáročné.My tam jeli pouze přespat,takže si nestěžujeme.Jídlo nebylo špatné.Dalo se vybrat.Až na tu čistotu!!!Špinavé nádobí.Ušmudlané skleničky! :-( .Z toho jsem si přivezla plnou pusu oparů(trpím na ně).Ale takové ty Tunisani jsou, nedbají na čistotu.Ale jinak O.K. A pláž tedy nic moc.Ale šly jsme kousek dál a tam už to nebylo špatné!!!Dovolenou jsme si prostě užili a o tom to je :-D

Re: Maxi Reisen   Pepa (195.245.209.***) 11.07.2012 16:13

Ahoj,
vrátili jsme se včera z Tunisu a byli jsme naprosto spokojeni. Vše bylo, jak mělo být. Delegátka super, před dovolenou kontaktní osoba 24 hodin online na telefonu, pokyny asi 5 dní před odletem, letenky, voucher jsme dostali přímo na letišti. zdražení kvůli palivu nás neminulo, to ale asi postihlo většinu CK. na začátku jsme měli kvůli negativním recenzím na CK obavy, ale teď můžeme po zkušenostech doporučit.

Re:   lenka (41.227.234.***) 05.07.2012 10:45

ahoj Jolano.Zdravim zTUNISU.Vse probehlo bez problemu.A jsme spokojeni a uzivame si to.

Jolana (88.101.241.***) 03.07.2012 18:29

Zdravím dovolenkáře! Odlet máme naplánovaný na 10. 7. a dnes nám přišly cestovní pokyny. Zatím jsem tedy s vývojem spokojena :-)

Maxi reisen   Alena (92.240.181.***) 03.07.2012 10:45

Ahoj,my letime s Maxi Reisen 6.7 do Alanye Wasa hotel,uz balime a moc se tesime :-).Mame letet ve 12.15h,tak snad vse klapne. :-)

Tereza (78.45.169.***) 02.07.2012 22:28

Ahojky jede někdo s touto cestovkou 06.07.2012 do Turecka-Side-hotel Kervan?

Srazy cestovatelů
MF logo
MF logo wide