I my pojedeme v lednu a na ta samá místa.Také by mě zajímali náklady na tu vysněnou dovču-nemůžu se dočkat

Ahoj. nakolik tě prosím vyšel celý výlet vyšel? my bychom rádi jeli na 3-4 týdny, spíše na 4 když už tam budem, a rádi bychom měli představu na kolik to muze vyjít, je mi jasné že každý utrácí jinak, ale aspon pro představu? a ještě jak dlouho jste tam zůstali? díky

Světluška cenu umí vždycky nějak ukecat. Na agoda.com se dá legend a koneckonců všechny ostatní resorty pořídit docela levně
http://www.agoda.com/cs-cz/malapascua-legend-water-sports-and-resort/hotel/cebu-ph.html?asq=kksCe%2bVrlBnvqhV2xsnWyFsK0uqpCdVzF2ATEjSkDW0UOpIITJikf4X%2f7zKNxc9Pqy5Q8EJL3XiTeJpwr7IVTW3MiiJznp3TFCOYRVBjMjFlb5kzM8EB%2fDF%2fuv%2ba47PgIPgnm8fm8DmI89N01KzdINWeGO1ZP13sTy7qJnrjtff4dRLV02BzdYnVvLG39uUe%2b5W9nhOlIiuHrEicxv6VC22szQH%2fkro9Q0xoPwkn2RkdYDIoCpcBlwKdbD6B42hRYXqvbJv4GK0wi5BaIYT%2bziohjKanrBBab8lK4PBqoL0Flyo6Zth19V2GMIqW69jI

Omlouvám se, že jsme to četl až teď. Foťák byl Olympus TG820 ... mušle se vyvážet nesmí .. ale šperky a náhrdelníky z perel jsme vyvezli bez problémů jako suvenýry, na to se nás nikdo neptal a taky jsme se o tom nikomu na letišti raději nezmińovali, ale zakázané to nebylo.

Světluško, nemáte prosím nějaký odkaz na Legend za 2200? Nachází mi to jen samé o dost drazší Myslíte 2200 našich nebo filipínských?
děkuji

Ahoj, krásně napsaný cestopis. Mám dotaz - jak je to s vývozem takových věcí, jako jsou mušle a zmiňované perlové šperky z Filipín? Potom bych se chtěla zeptat jakým foťákem jste dělali podvodní snímky. Díky za odpověď.
My byli až začátkem března a ze čtrnáct dnů nám pršelo jen dva dny na Malapasce, takže pohodička
Cestopis a fotky super. Urcite super zazitky. Co se tyce snorchlovani a potapeni tak v okoli Negros(ostrov Apo) je asi jedno z nejlepsich snorchlovani na Filipinach. Shodli jsme se tam s turistama ze se to dalo prirovnat k rudemu mori, opravdu super.
Takze pokud jeste mate jeste chut v budouctnu na Filipiny, tak moznosti mate jeste dost

Jaké tam bylo počasí. V lednu až březnu na Cebu a okolí údajně přes den velmi
často prší.
Co se týče šnorchlování, většina exotických destinací se s Egyptem nedá moc srovnávat. Snad jedině Maledivy. Na Filipínách samozřejmě krásná místa pro šnorchlování jsou, není to však většinou přímo u břehu. Většinou jde o nějaké menší ostrůvky s nějakým tím dražším resortem nebo se musí zaplavat nebo zajet loďičkou ke korálové hraně. Na Palawanu v okolí El Nida je šnorchlování slabší, snad jen okolo ostrova Pangalusian jsou opravdu krásné korálové zahrady. Na Malapasce si moc nezašnorchlujete. Lepší jsou korálové hrany na ostrově Panglao - třeba u známé BBC beach před hotelem Bohol beach club a opravdovým rájem pro šnorchlisty i potápeče je pak ostrov Balicasag kousek od Panglaa. Šnorchlování by nemuselo být špatné také v resortech v okolí Puerto Gallery na Mindoru.