V tomto termínu jsem byla s vnukem, naše průvodkyně byla Jana...byla skvělá, znala hodně o místních poměrech, vše bylo super zorganizované....

to vam aspon oznamili ze vam menia podmienky. na nas nikto ani len necakal od nich na letisku... cela dovolenka pokazena,porusili vsetko co len mohli a mozno aj co sa neda.. arogancia ich veenia nema obdobu. ale dali sme ich na sud a vyhrali sme. oni sa spoliehaju nato,ze to kazdeho prejde,ale nas to nepreslo a preto nam to cele musia zaplatit. ludia,velky pozor na nich!!!!

a ja mam s nimi skusenost. bohuzial veeelmi zlu a preto mi zablokovali zatial vsetky moje recenzie na ich klamanie a aroganciu.. ale nevadi, na sude uz je pravoplatny rozsudok a dovolenku nam musia preplatit,aj ked sa im to nepaci.. ale nam sa tiez nepacilo,takze .. jedna-jedna

jak to,že nemají,teď jsem se dívala a Indii měli a mají na podzim tři termíny.Štilcovi si nevymýšlía děkuji ji jim za jejich hodnocení,podotýkám,že nemám s TopFly nic společného,ale na tento zájezd jsem se dívala

Vy jste byla s Top Fly v Indii? Takový zájezd na svém webu ani v prezentacích nemají Ale pobavila jste
O této společnosti je známo, že si nechává pochvalné recenze psát na zakázku...Zajímavé je o nich třeba toto: https://www.skrblik.cz/blog/exoticke-hrnce-aneb-zkusenosti-s-poznavacimi-zajezdy-ck-topfly-s-r-o-do-turecka/

S cestovní kanceláří TOP FLY máme velice dobré zkušenosti. Byli jsme s nimi 3x na poznávacích zájezdech v Turecku, 1x na sev. Kypru a nyní naposledy na poznávacím zájezdu v Indii. Ubytování bylo vždy v hotelech velmi dobré úrovně a stravování (my vždy volili polopenzi) formou bohatého bufetu. Zvlášť vysoce hodnotím úroveň průvodců. Vždy se nám plně věnovali, sdělili mnoho zajímavého o zemi i navšívených památkách a při jakémkoliv problému ochotně pomohli. (např. manželovi přivezla delegátka Jana zapomenuté kožené sako z hotelu v Turecku až na letiště do Prahy při příštím turnusu do tohoto hotelu Nyní jsme plni dojmů ze zájezdu v Indii (únor 201
, kde nám pobyt zpříjemnila velice sympatická a vzděaná průvodkyně slečna Eliška. Její zásluhou jsme se dozvěděli spoustu zajímavostí o této pro nás neznámé zemi. Měli jsme trochu strach, zda v této lokalitě, plné chudoby a špatných hygienických podmínek, proběhne vše hladce. Ale vybrané hotely byli skutečně na 4* úrovni. Strava byla samozřejmě v duchu indické kuchyně, ale proto člověk cestuje. Svíčkovou s knedlíkem či řízek s bramborem si mohu dát doma. Mohu říct, že indická kuchyně nám moc chutnala a přežili jsme ji bez zažívacích problémů. Všem můžeme tento nevšední zájezd doporučit. A cestovní kanceláři i slečně Elišce touto cestou moc děkujeme.
Manželé Štilcovi Příbram

Moc nechápu většinu příspěvků, přeci co člověk to názor a subjektivní hodnocení a očekávání. Všichni máme volbu využít či ne služeb CK, cesta na vlastní pěst je řešením pro všechny, kterým nevyhovuje organizovaná dovolená. Bylo by dobré zamyslet se nad poměrem ceny a služeb, která byla alespoň v našem případě nad očekávání. Služeb delegátky Jany jsme nevyužívali, program jsme si vytvořili sami , ale Jana si nás získala vyjádřením že “ty mladý s námi asi nepojedou”

Prosím o další doporučení a informace o pobytu v Emirátech 50+, který CK nyní nabízí.
Zájezd mě zajímá již delší dobu a před pěti lety jsem byla s TOPFLY v Turecku a vše proběhlo bez problémů - jak ubytování v hotelech, tak i bezvadná strava i výlety. Jediné minus má návštěva domluvených obchodů - prodej kůže apod.
Jana

Prosím myslíte, že bychom se mohli spojit po mailu? Chtěla bych do Maroka jaro 2017, tak bych prosila informace o průběhu zájezdu, úrovni ubytování a tak... krajcova.jitka@centrum.cz Děkuji

Tuto sobotu jsem se vrátila z úžasného pobytu pro 50 + v Emirátech . Vše proběhlo nad moje očekávání, byla to snad nejkrásnější dovolená v mém životě. CK TOP FLY měla pečlivě všechno připravené , ubytování ve špičkových hotelech, mnoho výletů klimatizovanými autobusy i jeepy - vše vždy na čas. Delegátka Jana nám vždy dokázala poradit jak s výběrem restaurací, tak i s nákupy a samostatným pohybem taxíky po Dubaii.
Vřele tento zájezd i CK doporučuji. Marie