Ahoj,
bohuzel musim souhlasit s negativnim hodnocenim teto cestovni kancelare. Byl jsem ucastnikem zajezdu Turecko - tydenni poznavaci zajezd ve 4* a 5* hotelich.
Bohuzel se jednalo o klamani zakaznika a ten jiz zminovany hotel Lara k 4* hotelum rozhodne nepatril. Snad by mi ubytovani takove urovne nevadilo, kdyby nebylo deklarovano, ze se bude jednat o hotely vysoke urovne, nevadilo, kdyby v tom hotelu byla dodrzovana zakladni hygiena, nevadilo, kdyby do toho devateho patra jezdily vytahy, nevadilo, kdybych se v jednom tech vytahu nezasekl a nemusel se vyprostovat nasilim, nevadilo, kdyby jeste pri odjezdu na me na recepci nechteli neco doplatit. Natoz, ze jsem v tomto hotelu strávil jednu noc, toho bylo opravdu moc.Jeste, ze jsem si doplatil na dalsi dny All inclusiv a travil je v jinem hotelu. Ten byl hezky, melo to jen jedno uskali, na prvni noc na některé nezbyl pokoj - a bylo nás dost. Někdo se nastěhoval k někomu, někoho odvezli na ubytovnu.
Nechci dávat všechnu vinu jen této cestovní kanceláři, nedokáži posoudit do jaké míry za tyto problémy mohou, protože né všechno v Turecku funguje tak, jak má.
Jinak, abych byl uplny, CK a jeden hotel dal za nektere problemy zminovane vyse kompenzaci.
Tedy zaverem, co rici, celkem by mi nevadilo, že po cestě vznikly nějaké problémy-vždy se lépe něco kritizuje, než realizuje. Jistě není snadné zařizovat 5 hotelů během týdne pro tolik lidí a občas se něco nepovede.
Nejvíce mě ale rozčílilo to, že se nás stále snažili klamat. A bohužel jsem si nepřipadat, že cestovní kancelář je tady pro klienta.
Z těchto důvodů nedoporučuji cestovní kancelář TopFly.