Diskuze - KDO je TOPFLY ;;;

Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Původní dotaz

KDO je TOPFLY ;;;

06.01.2011 14:05:05 | Pavel 007

Vite nekdo neco o neve firme CK TOP FLY ...

Poslední reakce

Re: KDO je TOPFLY ;;;   Dana (62.84.129.***) 19.06.2013 16:09

Vrátili jsem se v neděli 16.6.2013 z poznávacího zájezdus Top Fly. Byli jsem moc spokojeni,
delgátka Karla byla skvělá, o životě Turků jsme se dozvěděli vše od jejich narození,přes svatbu až po pohřeb...
Návštěva výroby koberců byla zajímavá, centra s kůží a zlatem nic moc, Hotely jsme vystřídali 4 , ten první byl nejlepší a každý další byl o něco horši. Ale máme spoustu zážitků a určitě jsme se bavili víc, než proležet dovolenou na pláži u jednoho hotelu

Re: KDO je TOPFLY ;;;   Květinka (83.240.55.***) 12.06.2013 13:58

Před dvěma dny jsme si zakoupili zájezd Antalya-Pamukkale na termín od 23.6. Později jsem našla tu stránku a přiznám, že mne příspěvky zde trochu vyděsili. Co se tyče důchodcovských nákupů, s nimi počitám, funguje to takto všude. Budu vděčná pokud sem ještě hodíte nějaké postřehy, typy, za co je dobré si připlatit, co je naopak zbytečné, detailnější popis programu (od cestovky je to dost kusé) Předem díky, snad se nám co nyní pojedem dovča vydaří O:-)

Antalya-Pamukalle   Babive (212.79.108.***) 06.06.2013 12:01

V neděli 2. 6. jsme se vrátili z pobytovo-poznávacího zájezdu od Topfly a musím říct, že už nikdy více, i když to, co jsme chtěli vidět jsme viděli a bylo to úžasné. Bohužel celkový dojem zkazily návštěvy center (avizované jako výrobní podniky) s koberci, kůží a zlatem, kde jsme si připadali jako podvedení důchodci /nejsme v důchodovém věku/ na akci šmejdů. Výklad v češtině (dovedeno téměř k dokonalosti) - velmi krátký a pak masáž prodejců - ceny ve stovkách Eur výjimečně, většinou v tisících. No, aby ne, když si vezmu, kdo všechno je na tom zainteresovaný - počínaje průvodkyní,....reprezentativní prostory a hafo masérů - rozuměj prodejců. :-(

Bydleli jsme ve čtyřech hotelech, z toho 1 super, 2 jakž takž, a třetí hrůza - v celém objektu zapáchala kanalizace, v 11 patrové budově nejezdily výtahy, restaurace děs běs - špína, fuj.
Průvodkyně - zažila jsem mnohem lepší. Na to, že tam žije a zná život Turků, nám neřekla téměř nic. Jen o památkách, to ano, abych jí nekřivdila.

Takže pozor, zájezd velmi levný, ale s dokoupením all inc. už jsme na normální ceně a tři dny strávíte v autobuse cestou za nákupy, takže ve finále velmi drahý zájezd.
Po dlouhé době jsme jeli s českou CK a jsme zklamaní, takže příště opět po vlastní ose nebo s německou CK.

Travelportal

Re: Turecko - Antalya - Pamukkale - pobytově-poznávací zájezd ****   MMMM (90.177.51.***) 01.06.2013 13:04

Re: Turecko - Antalya - Pamukkale - pobytově-poznávací zájezd ****   Irena (79.98.72.***) 01.06.2013 09:27

Dobrý den,
protože právě uvažujeme o zakoupení tohoto zájezdu, chci se zeptat, zda jsou výklady u jednotlivých prohlídek v českém jazyce?
Děkuji

Turecko - Antalya - Pamukkale - pobytově-poznávací zájezd ****   (86.61.250.***) 29.05.2013 18:36

Právě jsme se vrátily s přítelkyní z dovolené, termín 19.05.2013 - 26.05.2013. Dovolená byla velice vydařená, za ty peníze co jsem za to dal. Celodenní plavba lodí s koupáním a návštěvou antického města Phaselis byla parádní, Pamukkale opravdu zážitek. Vůbec jsem ale nebyl nadšený z návštěvy v typické turecké tkalcovně koberců, největšího šperkařského centra v regionu a z přehlídky s koženou a kožešinovou módou...velice to připomínalo výhodný zájezd pro důchodce, kde ty chudáky zavřou v nějaké místnosti a nepustí je dokud si něco nekoupí. Naštěstí toto zklamání nakonec napravil výlet k největšímu vodopádu v oblasti - Duden a zasloužený odpočinek na pláži u hotelu Drita..ale pozor...bez dokoupeného balíčku B a all inclusive na Tureckém večeru si to tak neužijete ;-)

Re: KDO je TOPFLY ;;;   MMMMMMM (90.177.51.***) 29.05.2013 11:41

Varujeme před touto C.K.
Koupíte si u nich nejdražší hotel a oni vás stejně ubytují jinde.Sice ve stejném množství hvězdiček,ale úplně v jiné lokalitě a daleko levnějším,tedy méně kvalitním.A potom už jenom lžou a lžou...
Jinak s delegátkama jsme byli spokojeni.

Istanbul   Irena (88.100.182.***) 25.04.2013 11:13

Od 20.-23.4.2013 jsme strávili Eurovíkend s TopFly v Istanbulu,chci moooooc poděkovat za celou rodinu delegátům Karlovi I. a Karlovi II. 8-) plně se nám věnovali. S TopFly jsme cestovali poprvé a určitě ne naposledy. Byli jsme mile překvapeni,když jsme po příletu v autobuse cestou do hotelů dostali láhev vody,sladkou dobrůtku a špendlík s tureckým "očíčkem" :-) V Istanbulu jsme byli po páté,ale s TopFly se nám zájezd líbil nejvíce :-*
Díky Irena s rodinou

Irena (194.213.42.***) 25.01.2013 11:28

V minulém roce jsme se zúčastnili s manželem zájezdu do Turecka s CK Top Fly, v Turecku jsme byli poprvé a musím napsat, že jsme byli nadšeni (((clap))) jednak jsme poznali krásu Turecka a pak následoval příjemný odpočinek u moře 8-). Ck Top Fly můžu vřele doporučit všem. Irena a Jára z Karlových Varů

Re: KDO je TOPFLY ;;;   .... (77.104.233.***) 21.01.2013 06:26

Po dlouhé době jsem se asi z nudy jsem koukla, byli jsme také na termínu od 2-9. Od začástku jsme byli se Zuzanou, byla super, věděla spoustu zajímavostí a perliček, k tomu jsme měli skvělého tureckého řidiče, který byl pro každou legraci.
Jinak co se týká té holčiny, které bylo špatně tak ji vláčeli sebou jelikož neměla zaplacené pojištění a všchno jim tam přišlo drahé, výšetření se tam platí. Byla u doktora.
Nechápu lidi, kteří si koupí pobytovo poznávácí zájezd a pak se diví že neleží celý týden u moře. Proboha naučte se číst.

Hotel v Antalyi ušel, měli jsme na pokoje štěstí, jen to kazil výtah, kdy v provozu byl jen 1 ze 3. A hotel měl 16 pater ;-)

Turecký večer jsme si užili, nevím co maj furt za problém ti kteří si neplatili all inclusive, Zuzka se i tak jim věnovala.

V Alanyi hotel pěkný, ale nemá cenu nechávat bakšiš, pokud pokojská je línější nic extra za něj neudělá.
Byli jsme i ve městě na Bazaru, skvělý zážitek. Zde Zuzka poradila co a jak jelikož je místní.

Pro ty, kteří rádi poznávají nová místa a nevadí jim troška nepohodlí jen doporučuji. Za tu cenu je to naprosto ideální.

top fly   Martina (90.182.75.***) 04.01.2013 12:02

Také jsme byli na pobytově-poznávacím zájezdu v Turecku od CK Top fly. Pobytová část byla super, hotel Drita, výhled z hotelu na moře...ale ta poznávací část byla hrozná. Průvodkyně Dáša nepříjemná, zájezd byl dělaný hlavně tak, aby si lidi co nejvíc nakoupili, pořád u nás někdo stál a přemlouval nás, ať si něco koupíme. Organizace hrozná, neustále jsme někde čekali. Když jste si na nějaké akci nezaplatili ten jejich balíček, tak se vám nikdo nevěnoval. Je to jen tahání peněz z lidí. Už bych na takový zájezd nejela.

Re: KDO je TOPFLY ;;;   Michaela (77.236.218.***) 16.11.2012 21:15

Na zájezdu jsme byly od 7.10. do 14.10. a bylo to super. Balíček jsme nekupovaly a i tak jsme si zájezd s mamkou naprosto užily. Hotely nad naše očekávání, jídlo úžasné, delegátka Sandra super, Dáša nepříjemná - nechtěly jsme balíček, tak jsme se u ní zařadily na konec seznamu :-), ale na starost nás později měla právě Sandra, tak spokojenost. Jedinou nevýhodou však bylo, že nám delegátky neporadily kde co nakoupit, kam jít atd. Prostě co nebylo na programu jsem si museli zjišťovat samy. Za ty peníze naprostá dokonalost. A navíc se sešla super parta, takže bezva.
Míša

Prodloužený víkend Istambul 25.10.-29.10.2012   Eva a Petr Kryčinských (46.13.84.***) 12.11.2012 19:23

Je mi ctí poděkovat za eurovíkend v Istambulu od 25.10.-28.10.2012. Váš program, který byl v nabídce a komplexní služby (každodenní dotaz na spokojenost, okamžité řešení našich požadavků, ba i přání, obratem) jsou nad realitou jiných CK. Stejné hodnocení máme na služby delegáta během výletů. Skladba výletů a především pohoštění bylo BOŽÍ . Hotel Legacy Ottoman, ve kterém jsme byli ubytování, byl dle Našich představ. Dále oceňuji možnost dokoupení přednostního odbavení a výběr sedadel v letadle. Toto by bylo zanedbatelné, kdyby servis nebyl permanentní. Je tak dál a létáme jen s Vaší CK . Mnoho úspěchů.

Re: KDO je TOPFLY ;;;   Anna Spáčilová (93.99.198.***) 04.11.2012 22:08

Chci poděkovat CK TOPFLY za hezký 4 denní zájezd do Istanbulu ve dnech 25.-28.10 12.Perfektní organizace již na letišti,bohatý program po celou dobu zájezdu.české delegátky,já měla Dášu,milá,příjemná s hlubokými znalosti historie i současnosti.Příjemný hotel v blízkosti mnoha obchodů i historické části.Zkrátka vše OK.Karel, I i Karel II také Honza nám věnovali maximální péči a zájem Navíc nám přálo krásné počasí .Mohu vřele všem doporučit
PS.CK TOPFLY mě doporučila parkování v GO Parking nedaleko letiště rovněž nemělo chybu a vřele doporučuji..CK TOPLFY přeji mnoho spokojených klientú
Anna SP

Spokojenost Istanbul-Mullerovi   (89.103.169.***) 30.10.2012 16:41

Vážení, rádi bychom Vám tímto poděkovali za úžasný Istanbul v termínu 25.10.-28.10., vše klapalo jako na drátkách, delegátky Martina a Dáša znalosti jako encyklopedie, velké díky taky Karlovi 1 a Karlovi 2 byla s nima sranda a starali se o nás jako o vlastní :)) takže už se tešíme zase s Topfly do Istanbulu na jaře. Božka a Mirek z Brna

Zájezd splnil očekávání   Radim a Petra (188.175.25.***) 29.10.2012 23:58

Také my jsme se právě včera vrátili z poznávačky po jižním Turecku / 21. - 28.10.2012/ a výsledek ? Zájezd splnil naše očekávání, odbavení na letišti tam i zpět zcela bez problémů, kolektiv zvláště nás Moraváků perfektní, pivo a gin s tonikem tekly poslední dny proudem...Slečna průvodkyně Sandra byla zralá profesionálka, vždy důsledná, přesná a vstřícná.Povinné návštěvy kobercárny, kůže i zlatnictví jdou zvládnout v pohodě, je to jen o tom správném úhlu pohledu na tuto situaci.Výrobky byly pouze prezentovány s případnou možností jejich koupě, nikdo nikoho nenutil...Turecko je přece země obchodníků, to není Czech republik, kde vás ani nepozdraví v první sámošce.Závěrem co dodat ?Až na o něco dřívější odlet v brzkých ranních hodinách, za který CK nemohla, byl zájezd i kolektiv autobusu číslo 25 perfektní.Jen my jsme mohli zažít "kulturní vložku" pana řidiče ihned po našem prvním nástupu do autobusu...Tak komu se to líbilo, příště jedeme zas...R a P z FM.

turecko poznávací   Jindra a Marie (81.90.174.***) 29.10.2012 14:51

Při vybírání zájezdu s touto cestovkou jsem, díky mnoha negativním recenzím, velmi váhal a musím se přiznat, že jsme s manželkou odjížděli na letiště v obavách a očekávali jsme ledacos. Během celého zájezdu jsme však byli naprosto spokojeni.
Cena, včetně příplatku za fakultativní služby (balíček výletů s all incl.) vyšla na cca 11500 Kč. Ubytování ve všech hotelech bylo skutečně na 4 - 5 *, stravování v hotelech vynikající, na lodi a na výletech dobré. Průvodcovské služby paní Dáši byly vynikající, její organizace a i individuální pomoc neměla chybu. Přejezdy vynikajícím autobusem byly pohodlné a docela příjemné, řidiči perfektní Ještě bych se chtěl zmínit o tolik diskutovaných nabídkových "exkurzích". Chápu, že je to úlitba turecké straně, která zájezdy organizuje a myslím si, že se ty zhruba tři hodiny celkem dají vydržet, zvláště, když některé ukázky byly i poučné a zajímavé. A pokud jsme nic nechtěli koupit, tak jsme po prohlídce odešli čekat do restaurace.
Možná by snad bylo čitelnější kalkulovat cenu zájezdu již včetně příplatků za výlety, protože bez nich nemá zájezd smysl a klienti, kteří chtějí jet jen k moři jsou pak zklamaní.
Závěrem bych řekl, že to byl jeden z nejlepších zájezdů ( z asi 30 ) jaký jsme dosud absolvovali. Děkuji a budu vás všude doporučovat

Re: KDO je TOPFLY ;;;   (194.228.96.***) 29.10.2012 11:21

S CK TopFly jsem byla na poznávacím zájezdu v Istanbulu v termínu 24.-28.10.2012.
Nemůžu jinak, než všem z CK udělit velkou jedničku s hvězdičkou. Trochu přispělo i krásné počasí, ale hlavní podíl na příjemně strávených 4 dnech mají organizátoři včetně výborné průvodkyně Dáši, která nejen že má dokonalý přehled o historickém i současném městě, ale také své vědomosti umí výborně předat dál.
Všichni organizátoři se maximálně snažili, aby zákazník byl spokojený a to se jim podařilo. Nevím o jediné připomínce nebo negativní zkušenosti během zájezdu od žádného z účastníků.
Přeji této mladé CK aby se jí všechny zájezdy povedly minimálně jako tento.
a děkuji za nádherný zážitek Jitka Krušinová

pobytovo poznávací zájezd turecko   Hana Jačková (89.103.107.***) 16.10.2012 17:24

S CK Top fly jsme se vrátili z Turecka 7.10.2012 ,moc děkujeme za krásnou dovolenou.Stvrzenku o zaplacení balíčků jsme dostali, a nemuseli jsme se o ni upomínat.Připomínky p.Dáša řešila ihned, je to výborná průvodkyně,má přehled a znalosti o historii a současnosti Turecka.
Nenechte se odradit od stěžovatelů,je jich určitě méně než těch spokojených,a ti
většinou nepíší.
Hana Jačková a 8dalších spokojených účastníků zájezdu

Re: KDO je TOPFLY ;;;   (37.188.224.***) 16.10.2012 09:09

Dobrý den,
se zmíněnou cestovkou jsme absolvovali poznávací zájezd do Turecka.
Deset přátel,deset názorů,všechny pozitivní.Očekávání se nám splnilo,počasí,jídlo,ubytování,průvodkyně,výlety dle představ.Problémy zanedbatelné. Lydie Kucková a spol.

Poděkování   Iva (178.77.216.***) 15.10.2012 18:35

Moc děkuji za krásnou dovolenou CK TOP FLY, ze které jsme se vrátili v neděli 14.10.2012. Organizace, průvodkyně Dáša, ubytování, program zájezdu to nemělo chybu. Vše co bylo slíbeno splněno nad očekávání. Byl to první zájezd, ze kterého se nám nechtělo ještě domů. Přejeme hodně spokojených klientů.

Re: KDO je TOPFLY ;;;   (62.204.255.***) 09.10.2012 10:13

jo ty pako ale kdyz to cestovka naslibuje tak by to mela dodrzet ne a pak az prijedem na misto tak to na nas vybalit ty vole :-D

Výsledek anabáze s TOPFLY   Antonín Pokorný (77.237.145.***) 04.10.2012 05:30

Po mnoha peripetiích a po pomoci zprostředkovatele zájezdu - INVIA, jsem dostal mailem scany příjmových dokladů za pobytovou taxu a balíček služeb. Celkově na 356 Euro. Což je cca 9000,-Kč.Požádal jsem o zaslání originálů. Zde je odpověď CK TOPFLY. Názor si udělejte každý sám.Doplňuji, že za pobytovou taxu jsem dostal něco jako šatnový blok s cenou a nápisem TOPFLY.

Dobrý den,

toto bohužel není v našich zasílat Vám originál, nefungujeme jako zásilková služba. Věc považujeme za uzavřenou, tyto náklady jste platil turecké straně a né nám. Jistě chápete, že nemůžeme odpovídat a řešit platby našich klientů v zahraničí a již Vám zaslaný scan byl nad rámec našich povinností za Vaší platbu.

Děkuji za pochopení a jsem s pozdravem

Helena Hrstková

Prodej a rezervace

Cestovní kancelář TopFly

TopFly, s. r. o.

Vodičkova 41 - Palác Ligna (vchod z pasáže Světozor)

110 00, Praha 1

Re: KDO je TOPFLY ;;;   Maras (78.45.104.***) 02.10.2012 20:04

Ahoj,
bohuzel musim souhlasit s negativnim hodnocenim teto cestovni kancelare. Byl jsem ucastnikem zajezdu Turecko - tydenni poznavaci zajezd ve 4* a 5* hotelich.
Bohuzel se jednalo o klamani zakaznika a ten jiz zminovany hotel Lara k 4* hotelum rozhodne nepatril. Snad by mi ubytovani takove urovne nevadilo, kdyby nebylo deklarovano, ze se bude jednat o hotely vysoke urovne, nevadilo, kdyby v tom hotelu byla dodrzovana zakladni hygiena, nevadilo, kdyby do toho devateho patra jezdily vytahy, nevadilo, kdybych se v jednom tech vytahu nezasekl a nemusel se vyprostovat nasilim, nevadilo, kdyby jeste pri odjezdu na me na recepci nechteli neco doplatit. Natoz, ze jsem v tomto hotelu strávil jednu noc, toho bylo opravdu moc.Jeste, ze jsem si doplatil na dalsi dny All inclusiv a travil je v jinem hotelu. Ten byl hezky, melo to jen jedno uskali, na prvni noc na některé nezbyl pokoj - a bylo nás dost. Někdo se nastěhoval k někomu, někoho odvezli na ubytovnu.
Nechci dávat všechnu vinu jen této cestovní kanceláři, nedokáži posoudit do jaké míry za tyto problémy mohou, protože né všechno v Turecku funguje tak, jak má.
Jinak, abych byl uplny, CK a jeden hotel dal za nektere problemy zminovane vyse kompenzaci.
Tedy zaverem, co rici, celkem by mi nevadilo, že po cestě vznikly nějaké problémy-vždy se lépe něco kritizuje, než realizuje. Jistě není snadné zařizovat 5 hotelů během týdne pro tolik lidí a občas se něco nepovede.
Nejvíce mě ale rozčílilo to, že se nás stále snažili klamat. A bohužel jsem si nepřipadat, že cestovní kancelář je tady pro klienta.

Z těchto důvodů nedoporučuji cestovní kancelář TopFly.

Re: TOPFLY   Ruzena Charvatova (213.17.160.***) 30.09.2012 11:39

Dobry den pan/pani Globik,
opravdu nevim, kde berete vase zarucene informace, ale sedim v internetove kavarne hotelu First Class v turecke Alanyi. Za chvili odjizdime na letiste a odletame. Takze snad vim, kde jsem. Mejte se tak dobre, jako my. Ruzena.

Re: TOPFLY   Globík 29.09.2012 20:07

V jiném vlákně někdo zpochybňuje negativní recenze, protože jsou od neregistrovaných uživatelů a vyzývá k registraci. Chyba! Neregistrovaní uživatelé jsou průhlednější a podvody s falešnými příspěvky jsou odhalitelnější. Např.poslední příspěvek zde je podle geobytes.com psán z Polska a ne z Turecka.

Re: TOPFLY   Ruzena Charvatova (213.17.160.***) 29.09.2012 19:31

Zdravime jeste z Turecka, je sobota vecer a nam pomalu konci dovolena.Nadherne jsme si uzili, jsme tu s partou v 6 lidech,jsme vsichni moc nadseni-nejvic chceme podekovat nasi bezvadne pruvodkyni pani Dase,ktera nam krasne vypravela,dozvedeli jsme se mnoho o Turecku a mistnich zvyklostech, protoze ona je zde vdana a tak ma velky prehled. Dekujeme za krasnou dovolenou, velice se nam libi-vyborne jidlo,hotely ciste a na vysoke urovni. Bravo Vasi cestovce. Dekujeme - Ruzena, Maja, Vlasta, Karla, Tonik a Beda.

TOPFLY   Tonda (77.237.145.***) 28.09.2012 20:47

To je jediné, o co usiluji a co jiné CK nedělá žádný problém:
From: Tipatour Kamila Marvalová [mailto:marvalova@tipatour.cz]
Sent: Friday, September 28, 2012 8:03 PM
To: 'Antonín Pokorný'
Subject: RE: Dotaz

Ano,samozřejmě na pobytovou taxu a balíček dostanete příjmový doklad.

Altmannová Jana
Tipatour zájezdy s.r.o.

Re: KDO je TOPFLY ;;;   luckahttp://lucinkar1.rajce.idnes.cz/hotel_SUIX_LARA/ (78.45.58.***) 28.09.2012 13:27

http://lucinkar1.rajce.idnes.cz/hotel_SUIX_LARA/ foto pokoje sice né moc kvalitní, ale je vidět jak byl uklizený

Re: KDO je TOPFLY ;;;   lucka (78.45.58.***) 28.09.2012 12:59

Paní Petro nevím co je za maloměšťáctví chtít mít čistý pokoj? Myslím, že stát se to Vám tak se Vám to taky rozhodně nebude líbit. Jinak proti zájezdu nic jiného nemám. A na fcb jsou opravdu krásné fotky, ale jen proto, že ostatní tam mají zakaz cokoli dávat.Dám své fotky na rajče a pošlu odkaz, aby jste to mohli porovnat

Srazy cestovatelů
MF logo
MF logo wide