Dobrý den paní Jano,
chtěla bych se zeptat, jestli by jste mě nemohla napsat jak se Vám libil poznávací zájezd CK Karavela v Thajsku. Děkuji

Byli jsme s manželem s CK Karavela 3x v posledních letech, jezdíme vždy cca na měsíc, nechceme do hotelu, obyčejné bydlení kde si nás nikdo nevšímá, najíst se kde chceme podle chuti, mít čas si někam zajít sami, ne denně nabitý program. Jejich program zatím vždy výborně připravený, třeba vložené dni u moře. Ubytování jednodušší, ale srovnej ceny a délku pobytu. Potom to chce jinou dražší cestovku. Veškerá doprava místní, tu platí cestovka, pro mě úžasné zážitky ( rikšy, apod. ). Byli jsme velký okruh Thajskem, velký okruh jižní Indií, loni trek kolem Annapuren. Na podzim jedeme s nima Bangladéš.
prosím Helenu,aby napsala,kde s nima byla,chystám se s na Bali a pořád se rozmýšlím

Opravdu s touto ck katastrofa cestovani . V zadnem pripade nedoporucuji soupe i na poznavacce do nejlevnejsich,odrizlych resortu a clovek je zratny si platit vsude taxii a ljine dopravni prostredky nedoporucuji nikomu
Jelikož jsem na ck Karavela našla pouze dvě recenze,navíc velmi kritické,prosím ty,kdo s touto ck vycestovali o informace a zkušenosti.
Plánuji s touto ck poznávací zájezd do Vietnamu.
Děkuji
Bajkal nabízí tato ck,kterou můžu doporučit:
http://www.adventura.cz/zajezdy/zajezd.asp?zaj=3949

tuhle CK bych fakt nedoporučil - zkus Alvarez nebo něco podobného.
Zdravím Zibi,
o jaké město se jedná? Známí mají zkušenosti s blanenskou Karawelou...

Dobrý večer,
mám zájem jet k Bajkalu s ck Karavela. Nicméně je to hodně peněz (cca. 60.000,-) a druhak - nikdy jsem s cestovkou nikde nebyl. Takže dotaz je asi nasnadě - máte s touto cestovní kanceláří nějaké zkušenosti, popřípadě jaké.
Díky moc za informace.