A | B | C | D | E | F | G | H | CH | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z

Diskuze

Původní dotaz

Jak vložit recenzi+fotografie hotelu??

05.05.2013 15:57:00 | Helča2
Helča2
Marně se od včera pokouším vložit recenzi a fotky z hotelu Gorgonia Beach
když už mám vše pracně napsaný a fotky vložený -skočí mi to znovu na začátek a mohu začít znovu
nevím co dělám špatně????
Poslední reakce
Velikost písma
+
+
+
Řadit podle času | Řadit podle vláken vzestupně sestupně

Při vkládání příspěvku do diskuze jako neregistrovaný uživatel budete mít u vašeho příspěvku zobrazenu IP adresu

:-) :-( ;-) :-P :-D :-[ :-\ =-O :-* 8-) :-$ :-! O:-) :'( :-X :-)) :-| <3 <:-) :-S >:) (((H))) @};-- \o/ (((clap))) :-@
Dana Baránková 22.08.2014 18:03
Re: zapomenuté heslo  

zapomenuté heslo se mi podařilo změnit na formuláři :-)

Dana Baránková
21.08.2014 20:38 217.75.223.***
zapomenuté heslo  

Prosím o pomoc,zapomněla jsem heslo na přihlášení,jak mám postupovat dál nevím

admin2 15.08.2014 11:07
Re: admin  

Dobrý den,

já zase prověřím zobrazování obrázků a popisků. Zdraví Zuzka

Sally 14.08.2014 17:58
Re: admin  

Už se to nějak povedlo, ale napůl v Google a napůl v IE. Mozzilu nemám a nesmíme používat. Příště to zkusím v práci jestli to nebylo připojením. Ale v Google mám problémy se zobrazováním obrázků a popisků. Tak nevím. Může to být i novýma "oknama" , tak se to pokusím vychytat i já.
Sally

admin2 14.08.2014 16:07
admin  

Sally: to mě mrzí, že máte s vkládáním recenze takové problémy. Provedla jsem test a recenze se mi vložila normálně - nejlépe asi použít Mozillu, u IE opravdu máme evidované problémy s fotkami a pracujeme nyní na nápravě. Hodnocení pod políčky - nevím, co tím přesně myslíte, ale tam dole by mělo být vyplněno vše.

Palec nahoru se objeví ve chvíli, kdy zvolíte pozitivní hodnocení ve spodní části recenze.

Zdraví Zuzka

Sally 14.08.2014 15:07
Nejsem schopen zadat komentář - recenzi  

Velice špatně se dostávám do políček recenzí, Když už se mi konečně podaří vyplnit popis a mám začít "hvězdičkovat" tak se tam vůbec nedostanu. A po nahrání fotek když vypustím hodnocení pod políčkama mi napíše, že není hotovo a Orbion spadne. To v Google chrome. V IE se mi zase nedaří popsat fotky a je problém s nahráním fotek. Nevím proč je u recenze palec nahoru?!

admin2 30.07.2014 18:55
Re: admin  

Dobrý den,

novou recenzi u hotelu Osiris nevidím, mohu poprosit o odkaz, kam jste to vložila?

Zdraví Zuzka

admin2 30.07.2014 18:54
admin  

Dobrý den,

podívám se.

Zuzka

Eva Bláhová 30.07.2014 09:55
opakovany zapis.  

Prave jsem vlozila recenzi hoteluOsiris a soucasne se stejny zapis objevil v reakci.Prosim o smazani reakce. :-(

Turista
29.07.2014 21:28 188.175.146.***
Hotel Na trojce  

Pokoje jsou vybaveny starým zatuchlým nábytkem, děravý koberec, celkový dojem pokoje jednim slovem katastrofa. Bazen, na který jsme se těšili byl špinavý, zakalený a rozhodně jsme se v něm nekoupali. Jediné, co bylo vyhovující bylo jídlo. Snidaně byly bohaté, večeře byly také chutné. Po první noci jsme pobyt přerušili. Welcome drink, který byl psaný jsme nedostali, ani bohužel masáž. celkový dojem velmi špatný a určitě tento hotel nemůžeme doporučit. Okolí hotelu- prvotřídní zapadákov.

Zpět na všechny diskuze