Přikládám foto z dovolené s CK Levante v Norsku.
Majitel cestovky nás dopravil do Norska na ryby a zpět mikrobusem, který vždy řídil pouze jeden řidič. Mikrobusy bez polohovacích sedadel, minimální pohodlí.
Cesta tam a zpět má téměř 4.000,-km. Řidič jezdí tzv.pendl, to znamená, že zahajuje zpáteční cestu několik hodin po příjezdu na místo.
Řidič, který nás vezl domů, se po příjezdu neměl kde vyspat a zhruba 4 hodiny po příjezdu se s námi vydal na zpáteční cestu. Na naše námitky nedbal, prý tak jezdí pokaždé, šéf to tak nařídil. Ještě v Norsku při řízení mikrobusu usnul a jen šťastnou náhodou zbořil svodidla v místě, kde za svodidly nebyla propast.

Dobry den,myslim si, ze to neni o cestovce takove, ale vse je o lidech...nekomu nesedne ten, nebo ten a uz za to muze cestovka...je lepsi psat zazitky z cestovani...a lidi by meli byt zas lidi...

omluva za hrubku: zkazí

Vážená paní Danuliz. Problém je v tom, že skutečně ten jeden nevrlý kuchař či řidič skazí všem klientům celý zájezd a cestovce práci, kterou věnovala na přípravě.

No,nevím-pracuji celý život mezi lidmi,a nemůžete spojovat přeci chování jednoho nevrlého kuchaře s práci této cestovky,která svým klientům vychází maximálně vstříc.A tak si zkuzte i vy sama nad sebou zamyslet,a podívat do zrcadla-vy jste vždy milá,vstřícná a ochotná?????????????Určitě taky neee,jsme jen lidé,a nikdo nejsme dokonalý-vy snad ano?????S touto cestovkou jezdím,a jsem vždy spokojena.Letos mě cesta do Španělska teprve čeká,a nepochybuji o tom,že budu nadšená,jako vždy.... :-x

Dobrý den, musím oponovat. Letos jsme byli s touto CK v Bernardu a byli jsme velice spokojeni. I s chováním zaměstnanců, jak na místě, tak na pobočce. Ale chápu, že jste měla třeba jinou zkušenost. Jen si prosím nechte od cesty věty typu "to by se pan Kalousek divil", apod!!!Nikdo nevíme, co taková práce v pozadí CK znamená, jak moc to musí být pro pozůstalé těžké udržet dobré jméno i dál!!

S CK Kalousek jsem byla v Kalábrii vždy spokojená,ať šlo o Kariaty nebo Mandatorico.Jenomže to bylo za života pana Kalouska.CK sice pokračuje dál,ale je to jen jméno,to ostatní se strašně změnilo a zhoršilo.Počínaje jednáním po telefonu - nepříjemné,absolutně nevstřícné chování pracovnic,přes personál v hotelu Bernardo - stejné hodnocení -neochota,arogantní chování,konče u morousového kuchaře - moc se nám stýáskalo po sympatických Slovácích v kuchyni.Prostě absolutní obrat k horšímu,to by se p.Kalousek divil,co dokázali pokazit za pár měsíců.Kalábrie je krásná,ale s CK Kalousek pod tímto vedením už nikdy.

Velmi hezky napsane pi.Dano,muzu,jen svami souhlasit,take se uz tesim na osvedcenou dovolenou!!Vam preji plno krasnych zazitku a plno slunicka

To je mooooc dobře,že rodina pokračuje v této super zaběhnuté cestovce.Mě nezbývá než chválit,chválit,a chválit.Vřele každému tuto cestovku doporučuji-určitě pár rodin na moje vyprávění dalo,a letos s touto cestovku jede.Já odjíždím v září,a nemůžu se já,i moje rodina dočkat...Pokud někdo není spokojený,at jede s jinou cestovkou,a neotravuje ostatní spokojené klienty.

CK neskončila. Dále ji vede rodina pana Kalouska. To bylo myslím napsané na webu někdy v dubnu.